de | en | nl

Lancering Quality Plants Europe9 december 2020 – De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten spelen in op de vraag van exporteurs en retailers naar innovatie, maatwerk en meer toegevoegde waarde. Deze ontwikkelingen worden samengebracht in één initiatief: “Quality Plants Europe (QPE)” – First Class Growers.

Quality Plants Europe

De sector professionaliseert in hoog tempo. Exporteurs en retailers willen zich onderscheiden in de markt. Tegelijkertijd groeit de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van producent naar consument. Dit vraagt om een nieuwe aanpak.

In Quality Plants Europe (QPE) bundelen grote en gerenommeerde aanbieders van tuin- en potplanten hun krachten. Door de wensen van exporteurs en eindklanten te combineren met productkennis en productaanbod ontstaat een korte vraag gestuurde keten.
Ricardo Kraak van De Vreede Holland: “Met een team van specialisten ontzorgen we de grootschalig inkopende retail door het leveren van kwaliteitsproducten in complete en winkelklare oplossingen”. Dennis de Jong van Hulst Tuinplanten vult aan: “Als Quality Plants Europe verzorgen we straks de verkoop van de producten voor de aangesloten kwekers. Door alles te verzorgen, van het verwerken van orders, assemblage en logistiek tot en met de marketing van het eindproduct, zijn we een interessante partner voor zowel kweker, exporteur als retailer”.

First Class Growers

De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten zijn al gevestigde namen in de branche. Door de bundeling van de krachten van de twee bedrijven onder Quality Plants Europe wordt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én kennis aangeboden. De officiële lancering van Quality Plants Europe zal in mei 2021 plaatsvinden. Daarna zal ook de nieuwe website live gaan: www.qualityplantseurope.com

Contact voor klanten:

Wilt u meer weten over Quality Plants Europe? Bel of mail met Arie Stolk via +31 6 54746818 of arie@qualityplantseurope.com