de | en | nl

Quality Plants Europe organiseert Kerstbeurs 202119 februari 2021 – Bij Quality Plants Europe (QPE) begint de kerst alweer vroeg dit jaar. Op de eerste huisbeurs van het jaar presenteren de partnerkwekers De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten samen het nieuwe kerstassortiment voor 2021.

Quality Plants Europe

Quality Plants Europe (QPE) is vanaf 1 januari jl. officieel gelanceerd en speelt in op de grootschalige inkoop in de sierteeltsector. De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten hebben hun krachten gebundeld in Quality Plants Europe om samen een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én productkennis aan te bieden. Door alles te verzorgen, van het verwerken van orders, assemblage en logistiek tot en met de marketing van het eindproduct, is QPE een interessante partner voor zowel kweker, exporteurs als retailer.

Huisbeurs kerst 2021

Momenteel wordt op de huisbeurs de uitgebreide kerstpresentatie 2021 gepresenteerd met vertrouwde producten van Hulst Tuinplanten en De Vreede Holland. De locatie van de huisbeurs is aan Albert van ’t Hartweg 22 in Bleiswijk. De beurs is geheel coronaproof en nog tot en met 12 maart 2021 op afspraak te bezoeken.


Bekijkt u voor een korte impressie van de kerstbeurs deze video:

Benieuwd naar het kerstassortiment en hoe Quality Plants Europe voor u van waarde kan zijn? Maak een afspraak met uw vertrouwde contactpersoon of mail naar fairs@qualityplantseurope.nl voor een afspraak.