de | en | nl

Ontstaan

Quality Plants Europe (QPE) is begin 2021 gelanceerd en is een initiatief van De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten. Samen met andere grote en gerenommeerde aanbieders van tuin- en kamerplanten bundelen wij onze krachten in Quality Plants Europe. Zo wordt ingespeeld op de groei van grootschaligheid in de sector, de wens van exporteurs en retailers om zich te onderscheiden in de markt en de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van de producent naar consument.

Quality Plants Europe is betrouwbaar, ontzorgt en brengt innovatie naar het schap

Onze missie

Quality Plants Europe is een organisatie van kwekers die waarde toevoegt voor haar klanten. Met een team van specialisten ontzorgen wij de grootschalig inkopende retail.

Onze aanpak

Hoe we dit doen? Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit, direct van de bron. In nauwe samenwerking met de exporteur en eindklant, bieden we concepten, toegevoegde waarde en thema’s die passen bij de retailer.


Duurzaamheid

Wij garanderen dat alle producten die wij verhandelen, op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Dit wordt onderstreept door de certificaten van onze partner kwekers, zoals de verschillende MPS-certificeringen, ISO 9001, Global G.A.P, Global G.A.P. Grasp, Planet Proof en GGN. Zo zetten wij, samen met de partnerkwekers, in op duurzaamheid en het voldoen aan de nationale en internationale veiligheid- en gezondheidseisen.

Resultaat? Het leveren van kwaliteitsproducten in complete en winkelklare oplossingen van tuin- én kamerplanten.

Voor wie

Wij richten ons samen met kwekers en exporteurs op de grootschalig inkopende retail. Wij zijn voor deze partijen een interessante partner, omdat we het gehele traject ontzorgen; van het verwerken van orders, assemblage en logistiek tot en met de marketing van het eindproduct! Dit kunnen we realiseren door de bundeling van krachten op het gebied van verkoop, logistiek, marketing, kwaliteitszorg en ICT. Onze ambitie is om in de toekomst te fungeren als betrouwbare serviceprovider richting alle schakels in de keten.

Heb jij producten die passen bij onze dienstverlening en voel jij je als kweker geroepen om je aan te sluiten bij onze organisatie?